0294-795157 | STEL JE VRAAG

0item(s)

U hebt niets in uw winkelmandje.

Product was successfully added to your shopping cart.

Samsung S3 mini View Cover de alles in 1 display overzicht!

De techniek staat niet stil met een sleep functie in het flip hoesje verwerkt.

S3 mini View Cover de flip cover van dit moment!

De opvolger van de gewone samsung s3 mini flip cover is een verbeterde uitvoering geworden. Door nu 2 aparte raampjes in de de front kant te plaatsen hou je het scherm altijd beschermd en toch lees je alle informatie van je smartphone.

Hoe werkt de S3 mini View Cover nu precies?

Op het moment dat u deze binnenkrijgt zult u eerst de achterkant van uw Samsung S3 mini los moeten maken zodat de achterkant op de nieuwe View Cover kunt inkllikken dit gaat zeer gemakkelijk. Zoals u eerst waarschijnlijk wel gezien heeft de voorkant twee views. 1 voor de berichten en eventueel andere berichten. De 2e view heeft als functie dat u de cover niet meer hoeft open te klappen. Dit is zeer handig u swiped zoals u gewend bent en neemt zo een belletje aan of een gesprek weigeren. De flip view cover heeft ook een slaapmodus waardoor uw scherm automatisch uitgeschakeld en daardoor bespaar je weer je batterij. U kunt dit zien als een vergendeling van uw scherm op het moment dat de view cover gesloten wordt.

De backside bestaat uit een kwalitatief sterk plastic die uw bestaande backcover vervangt. De achterkant is niet dikker dan uw orginele achterkant. Voor het opladen hoeft u de view cover niet eraf te halen dus geen gehannes met eraf te halen om op te kunnen laden.

De samsung s3 mini view cover hebben we in meerdere kleuren beschikbaar bij Smartphonehoes.com

 

 View Cover

Er komen geen producten overeen met de selectie.