0294-795157 | STEL JE VRAAG

0item(s)

U hebt niets in uw winkelmandje.

Product was successfully added to your shopping cart.

De handigste iPhone 4 bumper vindt u hier!

Bent u op zoek naar een sterke iPhone 4 bumper om uw iPhone 4 perfect te beschermen tegen mogelijke krassen en stoten? Dan bent u hier aan het juiste adres. Bij Smartphonehoes.com leveren wij namelijk een zeer breed aanbod aan iPhone 4 bumper cases die gemaakt zijn van uiteenlopende materialen. Onze meest populaire bumpers zijn de zogenaamde Diamond bumpers die gemaakt zijn van stevig schokabsorberend siliconen materiaal.

Daarnaast verkopen wij ook zeer sterke en lichtgewicht aluminium iPhone 4 bumpers die zorgen voor de nodige bescherming van de telefoon.

De voordelen van onze iPhone 4 bumper

Al onze iPhone 4 bumpers bedekken de gehele zijkant van de telefoon. Verder is het ook zo dat de randen van de bumpers een klein beetje over de voorkant van de telefoon vallen zodat de telefoon niet plat met de voor- of achterkant op tafel ligt wanneer de bumper bevestigd is en op deze manier beschermt u beide kanten eenvoudig tegen krassen door het schuiven op een tafel.

Prijzen van onze iPhone 4 bumper

Wij proberen de prijzen van onze iPhone 4 bumpers zo laag mogelijk te houden om het op deze manier voor iedereen aantrekkelijk te maken om de juiste bescherming voor zijn of haar iPhone 4 aan te schaffen. Verder hebben wij zeer regelmatig leuke aanbiedingen waardoor wij onze bumper cases nog goedkoper aanbieden.

Aangezien een bumper niet de gehele voor- en achterkant van de telefoon beschermt, raden wij aan om bij het plaatsen van een bestelling van een iPhone 4 bumper ook meteen een iPhone 4 screen protector mee te bestellen. Deze screen protectors zijn onzichtbare folies die op de voor- en achterkant van de telefoon plakt en die ervoor zorgen dat er geen krassen ontstaan.

iPhone 4 Bumpers

Er komen geen producten overeen met de selectie.