0294-795157 | STEL JE VRAAG

0item(s)

U hebt niets in uw winkelmandje.

Product was successfully added to your shopping cart.

Aluminium iPhone 4 hoesjes van Smartphonehoes.com

Bent u op zoek naar een leuke en stevige iPhone 4 aluminium hoes? Dan zit u bij Smartphonehoes.com helemaal goed want op deze pagina vindt u alle mogelijke aluminium iPhone 4 hoesjes in diverse uiteenlopende kleuren en verschillende modellen. Zo hebben wij beschermhoesjes in verschillende kleuren van zwart tot aan fel roze en hebben wij de keuze uit hoesjes die wel of geen uitsparing aan de achterkant hebben voor het Apple logo.

Het grootste assortiment aluminium iPhone 4 hoesjes

In tegenstelling tot sommige andere aanbieders bieden wij de aluminium hoesjes niet in een beperkt aantal kleuren aan, maar pakken wij een breed scala aan kleuren en modellen. Op deze manier zorgt Smartphonehoes.com ervoor dat iedereen wel een geschikt model vindt en op deze manier voldoen wij aan de eisen en wensen van onze klanten.

Aangezien er veel mensen zijn die het zonde vinden om hun logo op de telefoon af te dekken met een hoes, hebben wij ook aluminium iphone hoesjes die een ronde uitsparing hebben op de plek van het logo. Op deze manier zorg je toch voor sterke bescherming, maar blijft het wel voor iedereen duidelijk dat jouw telefoon een iPhone is.

iPhone 4 aluminium hoesjes worden altijd Gratis verzonden!

Bij Smartphonehoes.com hanteren wij een geheel kosteloze verzending, dus ook op deze iphone 4 aluminium cases. Verder is ook internationale verzending bij ons altijd geheel gratis door heel Europa!

Aluminium hoesjes

Er komen geen producten overeen met de selectie.