0294-795157 | STEL JE VRAAG

0item(s)

U hebt niets in uw winkelmandje.

Product was successfully added to your shopping cart.

iPhone 5 hoesjes en accessoires bestelt u op Smartphonehoes.com

Waarschijnlijk bent u de trotse bezitter van een gloednieuwe iPhone 5. Een prachtapparaat wat het enorme succes van de vierde generatie ongetwijfeld grotendeels zal overtreffen. Het laatste waar u dus aan denkt is dat uw nieuwe iPhone 5 beschadigd raakt. Op Smartphonehoes.com vindt u daarom een van de grootste en meest originele selecties iPhone 5 hoesjes. De kans is dan ook groot dat u het leukste iPhone 5 hoesje van uw keuze terugvindt in onze uitgebreide selectie iPhone 5 hoesjes. Met een van onze iPhone 5 cases beschermt u uw nieuwe telefoon optimaal tegen mogelijke krassen en beschadigingen en dit is ongetwijfeld wat u wenst!

Brede selectie iPhone 5 hoesjes

Wij willen u graag naast de eerder genoemde iPhone 5 beschermhoesjes een zeer brede selectie hoesjes voor alle andere iPhone modellen aanbieden. De kans is namelijk groot dat u naast uw nieuwe telefoon nog een ouder model iPhone gebruikt die uiteraard ook de nodige bescherming nodig heeft. Om deze reden leveren wij bijvoorbeeld ook iPhone 4 hoesjes en een brede selectie iPhone 4S hoesjes.

Binnen de verschillende product categorieën  op onze site vindt u dus een zeer divers en origineel aanbod zoals siliconen iPhone 4 hoesjes, leren iPhone 4S hoesjes en voor u als iPhone 5 bezitter een super originele iPhone 5 Gameboy hoes!

Er zit met een dergelijk breed aanbod aan mogelijke beschermhoesjes dus ongetwijfeld iets geschikts voor u bij! En ook voor uw voorgaand model

iPhone 5 hoesje met de beste service

Net als de iPhone 4 en iPhone 4S hoesjes wordt ook het door u bestelde iPhone 5 hoesje geheel KOSTELOOS verzonden door heel Europa en hanteren wij maximale service en garantie waarbij retournering van uw bestelling geen enkel probleem vormt. We hebben hiervoor zelfs een speciale servicepagina ingericht waar u alle informatie vindt omtrent de door u geplaatste bestelling.

Door onze focus op klanttevredenheid, zijn er inmiddels al meer dan 400 mensen die ons beoordeeld hebben met een zeer ruime voldoende als eindresultaat. Iets waar wij dan ook zeker trots op zijn

Weet u al welk iPhone 5S hoesje het voor u wordt?

De vraag is dan ook niet óf u slaagt maar eerder met welk model. En vindt u op dit moment niet een van de iPhone 5 cases van uw voorkeur? Kom dan later gewoon nog eens terug. Wij krijgen zeer regelmatig nieuwe modellen covers binnen dus de kans is groot dat u later wel de iPhone 5 hoes van uw keuze vindt!

iPhone 5 /5S Hoesjes

 Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 123 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Loading ...Load More ...
 Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 123 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4