Bethaalmethoden

Betaalmethoden

Bij smartphonehoes.com kunt u betalen met de onderstaande betaalmethoden:

 

 

iDeal is de meest gebruikte betaalmethode. U kunt hierbij gelijk via een beveiligde internetomgeving uw betaling voldoen. Na ontvangst van de betaling wordt uw bestelling naar u verzonden.

  

Als u betaald via creditcard maakt u gebruik van het voordeel dat het aankoopbedrag pas van uw rekening wordt afgeschreven nadat u de goederen ontvangen heeft. Het betalingssysteem bij homeishome.nl accepteert creditcards van alle grote maatschappijen, waaronder MasterCard, Visa en American Express.

Voor onze Belgische klanten is het betalingssysteem Bancontant beschikbaar. U voldoet bij aankoop gelijk de betaling via een beveiligde internetomgeving en na ontvangst van de betaling wordt uw bestelling naar u verzonden.

 

SOFORT Banking is een populaire betaalmethode in Belgie en Duitsland en is in totaal in 10 landen beschikbaar. Je klant kan in de omgeving van SOFORT de persoonlijke bankgegevens invullen waarna de betaling wordt overgemaakt. Een apart SOFORT account is niet nodig.

 

U kunt via bankoverschrijving bij ons betalen. Na uw bestelling ontvangt u een e-mail van Mollie met daarin betaalinstructies met de benodigde bankgegevens. De betaling vindt plaats via het betaalsysteem Mollie. Bij bankoverschrijving wordt uw bestelling niet direct verwerkt waardoor het tot enkele dagen kan duren voordat wij uw bestelling verzenden. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via bankoverschrijving.

 

PayPal is een gratis online betaalservice waarmee u veilig uw bestellingen kunt afrekenen. Het gebruik van PayPal is gratis en u kunt uw account eenvoudig aan uw creditcard (Mastercard, Visa, American Express of Discover) of bankrekening koppelen. Als u ervoor kiest om met PayPal te betalen, gebruik dan het PayPal e-mailadres info@smartphonehoes.com. om de betaling aan te richten. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Paypal.

 

Bitcoin is de populairste crypto-currency betaalmethode

 

De directe en gegarandeerde betaalmethode voor KBC en CBC klanten

  • Consumenten kunnen tot 2 maanden later betalen
  •  

  • Gegarandeerde betaling
  •  

  • Snel en vertrouwd betalen binnen de bankomgeving.

 

 

Als één van Belgisch grootste banken voorziet Belfius in een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Belfius klanten kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten.

 

AfterPay

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor Smartphonehoes.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij Smartphonehoes.com achteraf betalen tot een bedrag van € 100 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 250.

Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *